top of page

Steef in de klas

Workshops

Vanuit mijn grafische skills & enthousiasme ontwerp ik verschillende workshops voor bij jou op school. De mogelijkheid is om 1 les af te nemen per groep of een workshop van 2 á 3 lessen per groep.

Ik werk ook graag op maat of thema gebonden aan nieuwe projecten. Dat kan tijdens reguliere lessen, maar ook als naschoolsaanbod.

Neem gerust contact met me op, ik denk graag met je mee!
06 250 77 306 - mail@stephaniegijsen.nl

IMG_4204.jpeg
Website-8.jpg

Workshop - vanaf groep 4
'Koken' met vormgeving! 

Ontwerpen is net als koken! Zo heeft een grafisch ontwerper ingrediënten nodig zoals foto, illustratie, verhaal, titel en een lettertypen om een product te kunnen maken.

 

De kinderen leer ik kennis te laten maken met verschillende technieken en kunststijlen. Hierbij zet mijn eigen grafische skills in zodat de workshop wordt omzet naar educatief kunstproject.

Workshop - vanaf groep 5
Letters & Duurzaamheid

Les 1 - Letters met een gevoel

Les 2 - Letters in 3D

Les 3 - Duurzaamheidskrant

Les 1.jpg
IMG_3590.jpeg

Workshop - 1 les - vanaf groep 4
Liefde voor Letters 

Met de workshop leer ik de kinderen te laten kijken door de bril van grafisch ontwerper. Een wereld open laten gaan zodat de diversiteit van letters en vormgeving spreekt tot verbeelding. Het maakt de kinderen nieuwsgierig en komen in contact met diverse mogelijkheden. Ze leren te onderzoeken en te ontdekken hoe ze zelf met letters & vormgeving aan de slag kunnen.

Aansluiting op kerndoelen

Kunstzinnige oriëntatie 54, 55 en 56.

bottom of page