Ik creëer visuele identiteiten waarmee mijn opdrachtgevers zich onderscheiden en maak creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken. 

 

Het is belangrijk dat het herkenbaar en aantrekkelijk is, waarbij het doel voorop staat.

 

Ik ben gespecialiseerd in het maken van visuele identiteiten. Goed in het ordenen en visualiseren van informatie. Zodat het verhaal op een begrijpelijke en op een creatieve manier naar voren komt.

Ik maak o.a. huisstijlen // presentaties (PowerPoint/PDF) // pitches // promotiemateriaal // brochures // folders // brochure // etc.

 

Welkom voor koffie/thee en brainstormen:
• visuele identiteit
• folder
• brochure
• presentatie ontwerp
• communicatie-uiting

 

Ik werk samen met een netwerk van vakkundige specialisten. Voor een goed resultaat draag ik zorg voor het traject van ontwerp tot en met de technische uitvoering.

 

Wil je weten wat ik voor jou/jullie kan betekenen?
mail@stephaniegijsen.nl 
06 250 77 306 

Papier laat knipsels

Ontwerpstudio

Wie

 

7967ea42-1123-4670-8ccb-e4335b59f166.jpg
Hoek 2.png
Hoek 2.png

Grafisch ontwerpstudio - Stephanie Gijsen – is verrassend, helder en creatief. Heeft meer dan 15 jaar ervaring. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en geef ik met veel plezier vorm aan de visuele identiteit van zeer uiteenlopende opdrachten. Ik hou ervan om de unieke kenmerken van een bedrijf naar voren te halen en dit te vertalen in een product die de doelgroep aanspreekt en inspireert.

OPDRACHTGEVERS

1a5ad2bfb12e3eb2d9859419b9968b97.jpg
1543326356045.png
Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgele
ValueMetrics-Logo-Pay-Off-RGB.jpg
Logo - DMS-STELPSTRA-RGB.jpg
Spark - Change for Growth.png
Artboard-1P2X-Blau.png
Unknown-2.png

SAMENWERKINGSVERBAND

syrinx-pr-communicatie.png

REFERENTIES

"Stephanie wist mijn idee en gewenste uitstraling prachtig te vertalen naar een mooie, cleane huisstijl. Een aanrader! Het is bovendien prettig samenwerken omdat Stephanie snel reageert en fijn meedenkt. En wat een service dat ik mijn visitekaartjes vanaf de drukker gewoon thuisbezorgd kreeg!"

 

"Onlangs ben ik mijn eigen makelaars en consultancybedrijf begonnen in het commerciële vastgoed, DMS STELPSTRA. Daarvoor was ik 32 jaar in dienst bij DTZ Zadelhoff en de laatste jaren bij Cushman & Wakefield. Ik was gewend op het hoogste niveau in mijn vak te acteren dit omdat we de allerbeste wilden zijn. Daar staat C&W voor en ik ook, nu nog steeds maar dan onder eigen vlag. Bij de keuze alleen al van het ontwerpen van bedrijfslogo en alle uitingen verder die je in eigen bedrijf nodig hebt ben ik op zoek gegaan wie dat voor mij het beste zou kunnen doen. Zelf ben ik een enorme criticaster - in positieve en opbouwende zin hoor! - en neem geen genoegen met iets wat niet professioneel is. Het begint met de uitstraling van je bedrijf, de buitenkant. Dat moet direct goed en vertrouwd overkomen en voelen. Die buitenkant is je visitekaartje. Het bedrijfslogo, de styling of huisstijl is een geheel. Wat je in dat visitekaartje ontdekt moet het verlengde zijn van hoe je zelf je dienstverlening doet als makelaar of consultant naar jouw cliënt: goed is niet goed genoeg, het moet het beste zijn. In het zoeken naar het juiste bureau om die buitenkant van mijn bedrijf te ontwerpen en te stylen kwam ik bij Stephanie Gijsen terecht. Eerder had ik in professionele zin al eens met haar gewerkt en toen al tot alle tevredenheid. Dus vertrouwen had ik al. Nu, een aantal maanden verder kan ik zeggen zeer tevreden zijn met wat ze voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Mijn cliënten zijn onder de indruk en dan weet je dat het goed zit en dat Stephanie het gewoon goed heeft gedaan. Ik ben er erg blij mee. Aanbevelingswaardig! Punt."

"Prima werk, de opdracht is snel, goed en plezierig gerealiseerd."


"Prettig om ook even telefonisch met elkaar de wensen door te nemen. De profielfoto komt overeen met haar vriendelijkheid."

"Eerst als min of meer 'collega's' en de laatste tijd als leverancier van Cushman & Wakefield, werk ik zeer regelmatig samen met Stephanie. Stephanie is een creatief met wie je heel goed vorm & inhoud bij elkaar kunt brengen. Ze loopt niet op de troepen vooruit en is niet dwingend met vorm maar wacht ook niet af op voorgekookte instructies. Ze werkt als een partner in een project met je samen, neemt het voortouw als dat even moet, staat naast je als dat beter werkt of volgt als dat nodig is."

banner steef.png