top of page
Papier laat knipsels

Ontwerpstudio

Foto banner.png

Grafisch ontwerpstudio - Stephanie Gijsen – is verrassend, helder en creatief. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en geef ik met veel plezier vorm aan de visuele identiteit van zeer uiteenlopende opdrachten. Ik hou ervan om de unieke kenmerken van een bedrijf naar voren te halen en dit te vertalen in een product die de doelgroep aanspreekt en inspireert.

GREAT_CLIENTS

Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgele
1543326356045.png
Unknown.png

Ik creëer visuele identiteiten waarmee mijn opdrachtgevers zich onderscheiden en maak creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken. 

 

Het is belangrijk dat het herkenbaar en aantrekkelijk is, waarbij het doel voorop staat. Goed in het ordenen en visualiseren van informatie. Zodat het verhaal op een begrijpelijke en op een creatieve manier naar voren komt.

1a5ad2bfb12e3eb2d9859419b9968b97.jpg
Logo - DMS-STELPSTRA-RGB.jpg
Spark - Change for Growth.png
Artboard-1P2X-Blau.png
Unknown-2.png
syrinx-pr-communicatie.png

GET_INSPIRED

LET'S_CREATE

huisstijl // presentatie (PowerPoint/PDF) // pitch // promotiemateriaal // brochure // folder  // presentatie ontwerp // communicatie-uitingen

"Stephanie heb ik leren kennen als ontwerper voor een groot adviesbureau (waar zij werkte toen ik er adviseur was) en later opnieuw opgezocht toen ze ZZP'er was.

Stephanie heeft voor mij onder meer complexe tekstdocumenten opgemaakt, goede slides voor presentaties ontworpen, een overzichtelijk opgemaakte digitale nieuwsbrief ontwikkeld en langere Powerpoint-documenten met veel data en informatie 'rechtgetrokken'.

Waarom zou ik Stephanie aanraden?

  • Ze kan op hoog niveau vanuit de inhoud meedenken. Dus als ik uitleg wat ik hoop te bereiken, wat de boodschap is en wie het publiek is, kan ze goede vragen stellen en komt met ideeën voor hoe dat visueel te ondersteunen.

  • Ze levert hoge kwaliteit eindproducten: met veelzijdig stijlen, maar altijd grafisch sterk en consistent over verschillende producten heen. Ik ken trouwens geen andere grafische ZZP'er die zoveel weet te halen uit alledaagse applicaties als PowerPoint of MS Outlook.

  • Ze werkt betrouwbaar en is helder met offertes, procesafspraken en tijdlijnen, goed bereikbaar en kan in veel gevallen snel schakelen.


Ze is in de afgelopen ~10 jaar mijn referentiepunt voor grafische ontwerpers geworden. Ik heb nog niemand gevonden die haar kan evenaren in de combinatie van sterke eindproducten en helder proces."

- Marina Lacroix | Ministerie van werkgelegenheid

"Stephanie wist mijn idee en gewenste uitstraling prachtig te vertalen naar een mooie, cleane huisstijl. Een aanrader! Het is bovendien prettig samenwerken omdat Stephanie snel reageert en fijn meedenkt. En wat een service dat ik mijn visitekaartjes vanaf de drukker gewoon thuisbezorgd kreeg!"

 - Lotte Kips | Lifecoach & tekstschrijver

 

 

"Onlangs ben ik mijn eigen makelaars en consultancybedrijf begonnen in het commerciële vastgoed, DMS STELPSTRA. Daarvoor was ik 32 jaar in dienst bij DTZ Zadelhoff en de laatste jaren bij Cushman & Wakefield. Ik was gewend op het hoogste niveau in mijn vak te acteren dit omdat we de allerbeste wilden zijn. Daar staat C&W voor en ik ook, nu nog steeds maar dan onder eigen vlag. Bij de keuze alleen al van het ontwerpen van bedrijfslogo en alle uitingen verder die je in eigen bedrijf nodig hebt ben ik op zoek gegaan wie dat voor mij het beste zou kunnen doen. Zelf ben ik een enorme criticaster - in positieve en opbouwende zin hoor! - en neem geen genoegen met iets wat niet professioneel is. Het begint met de uitstraling van je bedrijf, de buitenkant. Dat moet direct goed en vertrouwd overkomen en voelen. Die buitenkant is je visitekaartje. Het bedrijfslogo, de styling of huisstijl is een geheel. Wat je in dat visitekaartje ontdekt moet het verlengde zijn van hoe je zelf je dienstverlening doet als makelaar of consultant naar jouw cliënt: goed is niet goed genoeg, het moet het beste zijn. In het zoeken naar het juiste bureau om die buitenkant van mijn bedrijf te ontwerpen en te stylen kwam ik bij Stephanie Gijsen terecht. Eerder had ik in professionele zin al eens met haar gewerkt en toen al tot alle tevredenheid. Dus vertrouwen had ik al. Nu, een aantal maanden verder kan ik zeggen zeer tevreden zijn met wat ze voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Mijn cliënten zijn onder de indruk en dan weet je dat het goed zit en dat Stephanie het gewoon goed heeft gedaan. Ik ben er erg blij mee. Aanbevelingswaardig! Punt."

 - Dolf Stelpstra | Makelaar DMS Stelpstra

"Eerst als min of meer 'collega's' en de laatste tijd als leverancier van Cushman & Wakefield, werk ik zeer regelmatig samen met Stephanie. Stephanie is een creatief met wie je heel goed vorm & inhoud bij elkaar kunt brengen. Ze loopt niet op de troepen vooruit en is niet dwingend met vorm maar wacht ook niet af op voorgekookte instructies. Ze werkt als een partner in een project met je samen, neemt het voortouw als dat even moet, staat naast je als dat beter werkt of volgt als dat nodig is."

 - Ingrid Wallisch | Syrinx pr & communicatie

ValueMetrics-Logo-Pay-Off-RGB.jpg
bottom of page